HABERLER
Başiskele´de Çalışmalar Hız Kesmiyor
Orjinal Resim
16.02.2018 11:18:20

2009’dan bu yana hızlı bir gelişme grafiği yakalayan Başiskele’de çalışmalar vatandaşların talepleri doğrultusunda ilerliyor.

Başkan Hüseyin Ayaz’ın görevi devralmasıyla birlikte büyük gelişme gösteren Başiskele’de her alanda büyük yatırımlarla Marmara’nın göz bebeği haline geldi. Hizmet odaklı bir belediye anlayışıyla yola çıkan Ayaz ve ekibi gece gündüz Başiskeleliler için çalışıyor. Birçok şirketin buraya iştirak etmesi, kaliteli eğitim kurumların burada okullar açması ve sakinleri için mutlu ve huzurlu bir ilçe konumuna getirildi.

Bu çalışmaların neticesinde ilçeye 7 Yıldızlı Kent unvanı kazandıran Ayaz ve ekibi daha fazla hizmetler için her mahallede her kulvarda farklı hizmetlere devam ediyorlar. Doğa güzellikleriyle, parkur yürüyüşleriyle, Termal sularıyla ve masmavi deniziyle ilçe sakinlerine en güzel hizmetleri sunan Başiskele Belediyesi meskun mahallelelerde de sokak, cadde ve parklarını da güzelleştiriyor.

Bu kapsamda Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi Boyuneğmez Sokakta yol açımı, Damlar Mahallesi sokak ve caddelerde yol bakımı ve Yeniköy Merkez Mahallesinde Asmalı Park’ın bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım