HABERLER
Eğitimin Üssü Başiskele
Orjinal Resim
16.02.2018 18:09:20

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz halkla iç içe olurken kamu kurum ve kuruluşların her zaman yanında yer alıyor. Vatandaşlara hizmet etmenin gururunu yaşayan Başkan Ayaz öğrencilere de hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor. Ayaz özellikle eğitim alanında büyük projelerin hayat bulduğu Başiskele’nin okullarına da ziyaretler düzenliyor.

Eğitim üssü haline gelen Başiskele, Bilgi Evlerinden, Bilim Teknoloji, Deney ve Eğitim Merkezi’ne, Semt Konakları ve gençlik merkezlerine kadar birçok eğitim merkeziyle öğrencilerin geleceğine ışık tutuluyor. Mahalle halkı, esnaf, dernek ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman içi içe olan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz okul ziyaretlerine de ayrı bir önem veriyor. Geleceğimiz olan çocuklarımızı ve onları bu geleceğe hazırlayan öğretmenleri ’de unutmayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz okul ziyaretlerinde okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geliyor, onların istek ve önerilerini de dinliyor.

Öğrencilerin en iyi şartlarda ve en iyi ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için okullardan gelen talepler dikkate alınarak, tadilat ve tamirat ihtiyacı bulunan okullarda eksiklikler gideriliyor, okulların bahçelerine parklar, modern ve güvenli spor alanları kazandırılıyor.  

 

 

 

 

 

 

 

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım