HABERLER
Çöp Konteynırları Yerin Altına Alınıyor
Orjinal Resim
19.02.2018 17:05:20

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarına hız katarak, 7 Yıldızlı Kentte yönelik daha temiz bir çevre için projelerini sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçenin farklı noktalarında daha temiz bir Başiskele için hummalı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Yeşil doğasıyla, mavi deniziyle ve temiz havasıyla Marmara bölgesinin güzide ilçesi Başiskele’de hijyen her şeyden önce geliyor. Sokakların daha temiz görünmesi ve çöp konteynırlarının yoğun kokusunu önlemek için Başiskele Belediyesi çöp konteynırlarını yerin altına alıyor. Kocaeli'de bu proji ilk uygulayan Başiskele Belediyesi, bu çalışmayla kente hem estetik bir görüntü veriyor hem de cadde ve sokakları çöp kokusundan arındırıyor.

Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapılan çalışmalar 4 mahallemizde, 12 çöp konteynerini daha yeraltına aldık. Kendi imalatımız olan modern yeraltı çöp konteyner sisteminde bu güne kadar 115 çöp konteynırını yeraltında izole ettik.

Daha önce birçok mahallede yerin altına alınan konteynırlar ilerleyen günlerde daha kapsamlı çalışmalarla her mahallemizde bu uygulamayı gerçekleştirme niyetindeyiz.

 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım