HABERLER
"Gönüller Yapmaya Geldik"
Orjinal Resim
22.02.2018 11:16:48

Başkan Ayaz “Hoş geldin Komşum” projesi kapsamında ev ziyaretlerine devam ediyor.

Başiskele Belediyesi 7 Yıldızlı Kent Başiskele’de vatandaşlar için A’dan Z’ye, her şeyiyle uğraşma çabasında. 2009 yılında Belediye Başkanlığa gelen Ayaz, bu gün vaat ettiği birçok projeyi hayata geçirdi ve bunun yanı sıra ev ev, kapı kapı komşularını ziyaret etmekten de geri durmuyor. Komşularının dertlerini dert edinen Başkan Ayaz, tüm belediye personeline de bu yönde davranmasını telkin ediyor.

Başkan Ayaz, “Bir mahalleye bir sokağa son derece en kaliteli hizmetleri götürebilirsin ama gidip komşum senin bir derdin, bir sıkıntın var mı? Bunu gidip evlerinde ziyaret edip söylemek ayrı bir şey ve bizim en asli görevlerimizden biridir.

‘Gitmediğin yer senin değildir’ diyen Ayaz “halkımızın bize gösterdiği hoşgörüyü belediyede oturarak değerlendirmeyeceğiz, onlara en iyi hizmeti götüreceğiz ve gidip onlardan fikir alış verişi yapıp çayını da içeceğiz. Komşumuz belki bize kırgındır, belki bir isteği bir ricası vardır gidip bunu yerinde dinlemek isteriz. Bizim Yunus’un dediği gibi “Biz gelmedik dava için, bizim işimiz sevi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldik” biz gönül minvali üzerine hareket edeceğiz, eğer bir gönlü hoş tutmuşsak bu bizim için en büyük hizmettir.” dedi.

Komşularının dertlerini, problemlerini bizzat onların evlerinde giderek dinleyen, istek ve şikâyetler doğrultusunda anında müdürlerine talimat vererek problemleri çözen Başkanımız Hüseyin Ayaz, "Hoş Geldin Komşum" Projesi kapsamında en son Atakent Mahallesi Saraçoğlu Caddesi 7. Ada'daki komşularıyla bir araya geldi. Başkanımız Hüseyin Ayaz’ın bir sonraki durağı ise Yaylacık Mahallesi Özsoy Sokak'taki komşularıydı. Onlarla da bir araya gelip hasbihâl etti.

 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım