Başkan Ayaz Herkesin Hatırını Soruyor
7.03.2018 16:15:37

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli’de herkesin çayını içiyor. Sivil toplum kuruşlarına büyük önem veren Ayaz, her zaman onları ziyaret etmekten de geri duymuyor. Gerek Başiskele’de gerek Kocaeli’nin diğer ilçelerinde, nerede bir dernek varsa uğramayı ve hatır sormayı unutmuyor. Geçtiğimiz günlerde ilimizde ikamet eden vatandaşlarımızın düzenlediği Trabzonlular ve Erzurumlular günlerinde Başkan Ayaz, bizzat uğrayarak hemşerilerinin sevinçlerine ortak oldu.

Vatandaşlarının her sorununu çözmeyi kendine şiar edinen Ayaz, buluştuğu, ziyaret ettiği dernek yetkililerin çalışmalarını takip ederek, vatandaşlara daha hizmet etmek için fikir alış-verişinde bulunuyor.

Yine bu kapsamda Başkan Hüseyin Ayaz, Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Osman Çakır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlimizde ve ilçemizde yapılacak olan çalışmalarda kendisine ve yönetimine başarılar dileyen Ayaz,  Çakır'a plaket takdim etti.