Çocuk Üniversitesi Kartepeli öğrencileri ağırladı
12.03.2018 13:06:43

Başkanımız Hüseyin Ayaz’ın Kocaeli’de ilk olarak hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi’nde eğitimler hafta sonu devam ederken örnek projeyi incelemek için il ve ilçe genelinden birçok kurum ve kuruluşlardan ziyaretler sürüyor.

Hafta sonu Temel ve Seçmeli Dersler için okulda bulunan öğrenciler, eğlenceli ve keyifli saatler geçirirken onların bu eğlenceli eğitimlerine ortak olmak isteyen komşu ilçelerden gelen öğrenci arkadaşlarını da ağırlıyorlar. Başiskele Çocuk Üniversitesi’ni geçtiğimiz hafta sonu ziyarete gelen Kartepe Belediyesi Bilgi Evi öğrencileri keyifli saatler geçirdi. Kimyanın eğlenceli yanını çeşitli deneylerle gören öğrenciler duyu, zihin, beden koordinasyonlarını geliştirdi, robot yarışlarını izledi, ok attı ve Ebru Sanatı etkinliklerine katıldı.

2017-2018 yılı eğitimlerine 215 öğrenci ile devam eden Başiskele Belediyesi Çocuk Üniversitesi’nde 2018-2019 yılı için de ön kayıtlar alınmaya başlandı.

Başiskele, Başiskele Belediyesi, Çocuk Üniversitesi, Başiskele Çocuk Üniversitesi