HABERLER
Başkanlardan Kurs Merkezlerine Ziyaret
Orjinal Resim
14.03.2018 11:16:18

Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Başiskele'de hizmet veren kurs merkezlerini ziyaret etti.

Örgün eğitim kadar yaşam boyu sürekli eğitimlere de büyük önem veren Başkanımız Hüseyin Ayaz, “Öğrenmenin yaşı yoktur” sloganıyla Başiskele’de genç-yaşlı, kadın-erkek herkesin yeteneklerine göre kendisini geliştirebilmesi için bir çok mahallede sosyal yaşam ve gençlik merkezi açtı. Başkan Ayaz, belediye olarak açtığı sosyal yaşam ve kurs merkezlerini sık sık ziyaret etmeyi ve kursiyerlerin istek, talep ve şikayetlerini dinlemeyi de ihmal etmiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz ve AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus ve beraberindeki heyet dün Başiskele’de yaşam boyu eğitim hizmeti veren Karşıyaka KO-MEK ve Bahçecik Sosyal Yaşam ve Gençlik Merkezi ziyaret ettiler.

Heyet, ilk olarak Şehitekrem Mahallesi’nde yer alan Bahçecik Sosyal Yaşam ve Gençlik Merkezi ziyaret ettiler. Burada kursiyerler ile sohbet eden başkanlar, verilen eğitimler ve yapılan işler hakkında bilgi aldı.

Başkanlar, daha sonra Barbaros Mahallesi’nde hizmet veren Karşıyaka KO-MEK’e geçtiler. Başkanlar kurs merkezini gezerek incelemelerde bulundu. Kursiyerlerle yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu ve Hüseyin Ayaz, kursiyerlerin sorunlarını dinledi. Dersler ve kursiyerlerin yaptıkları ürünler hakkında da bilgi alan başkanlar, kursiyerlere başarılar diledi.

Kurslara ve eğitimlere olan yoğun ilgiden dolayı memnun kalan Başkan Karaosmanoğlu, “Evlerinizde televizyon karşısında vakit geçirmektense gelin buralara hem sosyalleşin hem de becerilerinize beceri katın.” dedi.

Kursiyerler de yapılan hizmetlerden dolayı her iki başkana da ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Bahçecik Sosyal Yaşam ve Gençlik Merkezi, Yaşam Boyu Öğrenme, Eğitim, Başiskele, KO-MEK
l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım