Ayaz "Başarımızda Muhtarlarımızın Payı Büyüktür"
23.03.2018 17:12:31

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 37 mahallenin muhtarıyla Aylık Olağan Muhtarlar Toplantısında, birlikte uyum içinde çalışmanın önemine vurgu yaparak, "Başiskele'nin takdire şayan başarısında muhtarlarımızın payı çok büyüktür" dedi.

Aylık olağan muhtarlar toplantısını The Ness Otel’de gerçekleştiren Başkan Ayaz, muhtarla mahallelerin meseleleri ve yapılan hizmetlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Hizmet konusunda öncü bir belediye olduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin “Başiskele'nin takdire şayan başarısında muhtarlarımızın payı çok büyüktür” dedi.

Başkan Ayaz ayrıca “37 mahallede sürekli halkla iç içeyiz, bu ziyaretlerimizi siz muhtarlarımızla birlikte yaparak projelerimizi halkımızın ve sizlerin talepleri doğrultusunda şekillendiriyoruz, tespit edilen sorunları vatandaşlarımızın sesi olan siz muhtarlarımızla en kısa sürede çözüme ulaştırıyoruz” dedi.