HABERLER
Karadenizliler Mahallesi Gençlerine Müjde
Orjinal Resim
20.04.2018 09:46:25

Başkanımız Hüseyin Ayaz, halkın spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürebilmesi için Başiskele’ye ücretsiz gençlik ve spor merkezleri kazandırmaya devam ediyor. Başkan Ayaz, Karadenizliler Mahallesi’nde erkeklere özel yapılacak olan gençlik ve spor merkezi binasının yapılacağı alanda çalışmaları yerinde inceledi.

Gençliğe ve sağlıklı yaşama büyük önem veren Başkan Ayaz, söz verdiği gibi Karadenizliler Mahallesi’nde proje aşaması tamamlanan gençlik ve spor merkezini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Toplam 312 m² inşaat alanında yer alan merkezin taban alanı 192 m² olacak. Binanın 162 m²’si fitness salonu, 35 m²’si kafeterya, soyunma odaları, duş ve tuvaletlerden oluşacak.

Başkan Hüseyin Ayaz, “Genç ilçemiz Başiskele’ye, daha sağlıklı, güçlü, ahlâklı ve kültürlü bireyler kazandırmak için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. İlçemizde halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda, istişareler yaparak, çözüm odaklı hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Karadenizliler Mahallesi’nde de gençlerimize bu binayı kazandırmanın memnuniyetini ve mutluluğunu yaşayacağız. Bu gençlik ve spor merkezimizi de en kısa zamanda tamamlayıp hizmete açmayı düşünüyoruz.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım