Küçük Çalışma, Büyük Hizmet
20.04.2018 14:36:53

Engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için ilçemiz genelinde yeni düzenlemeler yapan belediye ekiplerimiz, bir vatandaşımızın isteği üzerine yaşadığı apartmana kadar hizmeti ayağına götürdü.

Başiskele’de engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için de düzenlemeler yapan Başiskele Belediyesi Aydınkent Mahallesi 23. Adaya taşınan bir vatandaşın isteğini yerine getirerek konutların içerisinde küçük bir düzenleme yaptı.

Eşi ve kızının hastalıkları nedeniyle sürekli hastaneye gitmek zorunda kalan ve taşındığı konutun giriş ve çıkışlarda bulunan merdivenler nedeniyle sorun yaşayan Kadir Çelik’in dilekçesi Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla yerine getirildi. Hasta ve engelli bireyleri için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merdiven kenarlarına yol, bina girişine rampa yaptı. Aile reisi Kadir Çelik ise kısa sürede isteğini yerine getirerek kendilerini bu çileden kurtaran Başkan Ayaz’a dua ve teşekkür etti.