HABERLER
5 Günde 250 Kişi Kayıt Yaptırdı
Orjinal Resim
20.04.2018 17:01:58

Yaklaşık bir hafta önce açılışını gerçekleştirdiğimiz Serdar Mahallesi Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi mahalle gençlerinin ilgi odağı oldu.  Halkın istek ve taleplerini yerine getiren Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz, gerçekleştirdiği yatırımların yanında aldığı yerinde ve doğru kararla halktan büyük teveccüh toplamaya devam ediyor. Daha açılışı yeni yapılan spor merkezine 5 günde 250 kişi üye oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu gençlerin modern spor aletleriyle sağlıklı ve güvenli bir şekilde spor yapmalarına olanak sağlayan 5. Gençlik Merkezi Başiskele Serdar Mahallesi’nde açılmıştı. Kılavuz gençlik modelinin uygulandığı gençlik ve spor merkezlerinin sadece spor yapılacak bir mekân olmadığının altını çizen Başkanımız Hüseyin Ayaz bu merkezlerde aynı zamanda gençlerin birbiri ile olan kardeşlik bağlarının güçleneceğini, öz değerlerine milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençliğin yetişeceğini vurguluyor.

Toplumun örnek ve öncü gençlerinin yetişeceği yeni gençlik merkezleri Başiskele’de yaygınlaşırken geçen hafta açılan Serdar Mahallesi Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi’nde deyim yerindeyse izdiham yaşanıyor. Şimdi sırada yapımının tamamlanması beklenen Altınkent Mahallesi Rabia Hatun Bayan Eğitim ve Spor Merkezi ile Yeşilyurt Mahallesi Bayan Spor Merkezi ile Yaylacık Mahallesi Sosyal Yaşam ve Gençlik Merkezi var.

Gençlik ve Spor Merkezi, Sosyal yaşam alanları, başiskele,
l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım