Başkan Ayaz "7 Yıldızı Parlatanlar" ile Buluştu
26.04.2018 14:08:13

Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü Ek Hizmet Binası bahçesinde organize edilen yemeğe katılan Başkan Ayaz’ı Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Demirtaş karşıladı. 7 Yıldızlı Kent Başiskele’de temizlik işlerini başarılı ve özverili bir çalışmayla yürüten personele kendi elleriyle yemek dağıtan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz gönülleri fethetti.

Başkan Ayaz burada yaptığı konuşmada, “İlçemizin temiz, yaşanabilir bir kent olması bizim için çok önemlidir. Bu yüzden sahada ve zor şartlarda yoğun mesai harcayan personelimizin moral ve motivasyonunun yüksek olmasına özen gösteriyoruz.” dedi.

Başiskele’nin tescilli 7 Yıldızlı Kent unvanına vurgu yapan Başkan Ayaz, “İlçemize kazandırdığımız projeler ile kazandığımız yıldızlar, sizin vefakâr ve cefakâr çalışmalarınızla parlayacak.” diye konuştu.

Başkan Ayaz, üstün gayretlerinden dolayı bazı personeli ödüllendirirken; yaz kış, gece gündüz demeden hizmetlerini sürdüren tüm ekibe teşekkür etti.