HABERLER
En Yüksek Zam Oranını Başiskele İşçisi Aldı
Orjinal Resim
15.05.2018 16:06:38

Her zaman halkla içi içe,  işçiden, emekçiden yana olarak bir duruş sergileyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı halkı ve işçisi gönlünden düşürmüyor. Ramazan öncesi tüm işçilerle bir araya gelen Başkan Ayaz “En büyük başkan bizim başkan” sloganları ile karşılandı. Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy Başkan Ayaz için “Türkiye’de işçisine hak ettiğinden daha fazlasını verme gayretinde olan bir belediye başkanı daha yoktur” dedi.

Her fırsatta çalışanlarını önemseyen vizyonu nu gösteren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu yöndeki farkını yine ortaya koydu. Ramazan öncesi çalışanları ile bir araya gelen Başkan Ayaz “Başiskeleyi Başiskele siz yaptınız. Sizlere minnettarım” dedi.

Hizmet İş Sendikası Başkanı İdris Ersoy ve sendika temsilcilerinin de katıldığı toplantıda söz alan sendika başkanı İdris Ersoy “Kadrolu arkadaşlarımızla ilgili toplu sözleşme sürecini geride bıraktık. Kocaeli’de ki son dönemde yapılan sözleşmelerin en iyisini Başiskele’de yaptık. Başiskele örneğini açıkçası diğer belediyelerimizde de yaşamak isteriz. Çalışma arkadaşlarının haklarını hukuklarını zamanında ve fazlasıyla vermenin gayreti içinde olan bir belediye başkanınız var ne kadar gurur duysanız azdır. Hükümetimizin düzenlemesi ile 4 Nisan itibari ile taşeron arkadaşlarımızın şirket kadrolarına geçirildi. Bu düzenleme ile ilgili başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizler neredeyse tüm belediyelerde örgütlüyüz. Şunu net olarak ifade etmeliyim, tüm kalbimle söylüyorum, Türkiye’de Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz gibi işçisine hak ettiğinden daha fazlasını verme gayretinde olan bir belediye başkanı yoktur” dedi.

Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde konuşma yapan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise, “Biz sendikamızın istediğinden daha fazlasını işçimize verdik. Yıllardır aynı duygu birliği içerisinde Başiskele halkımıza hizmet ediyoruz. İnşallah bundan sonrada devam edeceğiz. Tüm çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum, sizlere minnettarım hepinize teşekkür ediyorum. Başiskele’yi Başiskele yapan sizlersiniz.” dedi.

Daha sonra geleneği bozmayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu Ramazan öncesinde de Ramazan alışverişi için şirket kadrosuna geçen personele alışveriş çeklerini dağıttı.

belediye işçileri, hizmet iş,
l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım