Sağlığımızı Önemsiyoruz
16.05.2018 15:15:09

Başiskele Belediyesi tarafından Soğuksu Restoran’da organize edilen programa Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele İlçe Sağlık Müdürü Münevver Gonca Set, aile hekimliği ve toplum sağlığı merkezlerinde mesleklerini icra eden doktorlar katıldı.

Başiskele’de yürütülen sağlık hizmetlerinin ve çalışmalarının konuşulduğu toplantıda Başkan Ayaz, belediyenin sağlık merkezlerinde yapılan ve yeni yapılacak olan hizmetleri anlattı.

Başkan Ayaz, “Halkımızın sağlığını önemsiyoruz, ilçemizde sağlığa çok değer veriyoruz. 7 Yıldızlı Kent Başiskelemizin sağlıkta yıldız olması için spor merkezleri yapıyor, spor ile sağlıklı yaşamı destekliyoruz. Her kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyumlu çalıştığımız gibi İlçe Sağlık Müdürmüz ile de uyumlu ve koordineli bir şekilde birlikte çalışıyoruz.” dedi.