Onarım İçin 15 Bin Ton Sıcak Asfalt Kullanılacak
18.05.2018 16:21:47

Vatandaşların ulaşım konusunda sorun yaşamamaları, sürücülerin konforlu bir yolculuk sağlamaları için Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri planlamalar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Altyapı çalışmaları nedeniyle veya kullanımdan dolayı zarar görerek yıpranan yolların yama ve onarım çalışmalarına Mehmetağa Mahallesi’nde devam eden ekipler Mut Sokak ve Kurs Sokak yollarının bu yöndeki sorununu giderdi.

Bozuk zeminler kaldırılarak altyapısı sağlamlaştırılan yollar yeniden sıcak asfaltla kaplandı. İlçe genelinde tespit edilen bakım yapılması gereken yolları hızlı bir şekilde onaran Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu yöndeki çalışmalarda 15 bin ton sıcak asfalt kullanacak.