HABERLER
Karadenizliler Mahallesi´ne Sıcak Asfalt
Orjinal Resim
18.05.2018 16:33:32

Başiskele Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle İSU’nun alt yapı yenileme çalışması yaptığı mahallelerdeki yolların bozulan kısımlarını asfalt yama ile onarırken, onarılamayacak kadar büyük kazıların yapıldığı yolların asfaltını ise tamamen kaldırarak yeniden asfalta hazırlıyor. Trimer aracı ile kazınarak kaldırılan asfalt, yeniden değerlendirilerek parke yol veya asfalt altı malzemesi olarak kullanılıyor.

İSU’nu neredeyse altyapısını tamamen yenilediği Karadenizliler Mahallesi’nde bozulan yolları onarmak için yoğun bir çalışma gerçekleştiren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri zarar gören cadde ve sokakları yeniden asfaltlamak için hazırlık yapıyor. Karadenizliler Mahallesi Şenkaya Sokak, Ordulu Caddesi, Ordulular Sokak, Çay Sokak ve Koca Sokak yollarının asfaltını kazıyan ekipler Finişher’le yoların tamamını sıcak asfaltla kaplayacak.

Ekipler buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından benzer çalışmayı Yaylacık Mahallesi Özsoy Sokak ve Barbaros Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi’nde yapacak.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım