HABERLER
Ramazan´ın Bereketini Birlikte Paylaşıyoruz
Orjinal Resim
23.05.2018 15:55:24

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’la birlikte Başiskele halkı iftar sofralarında kardeşliğin ve dayanışmanın en güzel örneğini veriyor. Başiskele Sahili’nde düzenlenen iftarda her akşam yaklaşık 5 bin kişilik yemek dağıtımı yapılıyor.

Aileleriyle gelenlerin yanı sıra komşularıyla, diğer il ve ilçelerden gelen misafirleriyle iftar programına katılım sağlayan Başiskele halkı Ramazan akşamlarını, Ramazan’ın manevi havasına uygun şekilde yaşıyor. Ramazan ayının bereketinin paylaşıldığı, komşuluk bağlarının güçlendiği alana iftar saatinden önce gelen Başkan Ayaz, vatandaşları masalarında tek tek ziyaret ederek hayırlı ramazanlar diliyor, kendisine iletilen istek ve talepleri dinliyor.

Birlik, dayanışma ve kaynaşmanın adresi haline gelen Başiskele Sahili’nde düzenlenen iftar programına Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da katıldı. Katırcıoğlu masaları gezerek vatandaşlara hayırlı ramazanlar diledi. Radiye Sezer Katırcıoğlu, geleneği bozmayan, 9 senedir bu organizasyonu yapan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibine de teşekkür etti.

İftar sonrasında sahne alan Serdar Tuncer seyircilerle muhabbet ederek en güzel şiirlerini seslendirdi. Tuncer, peygamber sevgisini anlatan naatlarla ve şiirleriyle Başiskele halkının büyük beğenisini topladı.

ramazan, başiskele, başiskele sahili, ramazan bereketi,
l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım