Başkan Ayaz Gönül Köprüleri Kuruyor
22.06.2018 14:03:34

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 7 Yıldızlı Kent Başiskele’deki komşularına misafir olmaya devam ediyor.

İlçe statüsünü kazandıktan sonra nüfusunda büyük bir artış yaşanan Başiskele’de, Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’de yaşamayı tercih ederek yeni taşınan komşularına “Hoş Geldin Komşum” projesiyle hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor, onlarla tanışıyor, komşularının talep, öneri ve isteklerini dinleyip anında çözüm üretiyor.

Başkan Ayaz son olarak Damlar Mahallesi’nde Fatma Serim'in komşularına ve Yeşilyurt  Mahallesi’nde Orka Life Sitesi’nde oturan komşularına misafir oldu, onların istek ve önerilerini dinledi, yapılacak olan projeleri anlattı. Sıcak ve samimi ortamda geçen sohbetler sonucu komşularının büyük övgüsünü kazanan Başkan Ayaz, gönülden gönüle köprüler kurmayı da başarıyor.

Bunun yanı sıra göreve ilk geldiği günden bu zamana kadar hasta ve yaşlı ziyaretlerini de aksatmadan sürdüren Başkan Ayaz, onları da unutmayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor.