Parke Taşlarıyla Renkli Yollar
12.07.2018 16:39:20

Çevre düzenlemeleri, yol ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği Başiskele’de cadde ve sokakların yapılan çalışmalarla modern ve daha kullanışlı olması sağlanıyor. Tüm birimler ile koordineli çalışan ekipler ilçenin farklı noktalarında vatandaşların taleplerine cevap veriyor. Günden güne büyüyen, gelişen ve modernleşen bir kent haline gelen Başiskele’de Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın öncülüğünde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Alt yapı sorununun çözüldüğü yollarda asfalt, beton yol, parke yol yapım çalışmaları devam ediyor. Mahallelerin ihtiyaçlarına ve önceliklerinin göre yapılan çalışmalar kapsamında bazı sokaklar parke taşlarıyla kaplanıyor. Parke yol yapım çalışmalarını ekipler Şehitekrem Mahallesi Altın Şehir Sokak ile Yeşilyurt Mahallesi Akıncılar ve Gülbahçe Sokak’ta sürdürüyor.