Bozuk Zeminlere Yama İle Onarım
13.07.2018 20:25:12

Başiskele’de Belediyesi altyapı çalışmaları ve ağır tonajlı araçların zarar verdiği yolların onarılması için başta ana arterler ve caddeler olmak üzere tespit edilen noktalarda çalışma yapıyor. Altyapı çalışmaları nedeniyle veya kullanımdan dolayı zarar görerek yıpranan yolların yama ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bozuk zeminler kaldırılarak altyapısı sağlamlaştırılan yollar yeniden sıcak asfaltla kaplanıyor. İlçe genelinde tespit edilen bakım yapılması gereken yolları hızlı bir şekilde onaran Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu yöndeki çalışmalarını sezon boyunca sürdürecek. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz her fırsatta ilçeye modern yollar kazandırılması ve prestij caddelerin hayata geçip, hizmete sunulması için sahadaki çalışmaları yerinde inceliyor. Programa alınan ve yeni düzenlemelerin yapıldığı cadde ve sokaklarda gözle görülür bir değişimin yaşanırken küçük veya büyük ölçekli bozulmaların meydana geldiği cadde ve sokaklar hemen yenileniyor.