Parke Taşlarının Şıklığı Göz Kamaştırıyor
13.07.2018 20:35:23

Başiskele’de açılan yeni imar yolları ilçenin gelişmesine, konutlaşma ve büyümesine olanak sağlıyor. Gelişime açık olan ve hızla konutlaşan bölgelerde yaşam alanları artarken Başiskele Belediyesi ekipleri de yeni komşularının belediye hizmetleri konusunda sorun yaşamamaları için gerekli tüm çalışmaları gerçekleştiriyor. Başiskele Belediyesi, tüm ekipleriyle yaşam alanlarını düzenlemeye, güzelleştirmeye devam ediyor. Temposunu düşürmeden ilçe genelinde birçok çalışmaya Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla imza atan ekipler bazı mahallelerde parke yol çalışması gerçekleştiriyor. Yol yapımları tamamlanan cadde ve sokaklar bordür boyalarının da atılmasıyla adeta göz kamaştırıyor.