Başkanımız Hüseyin Ayaz Ziyaretlerine Devam Ediyor
11.09.2018 15:28:52

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz işyerlerini, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri ziyaret ederek; esnafın, işçilerin, genç-yaşlı tüm vatandaşların yanında oluyor. İstekleri dinleyen Başkan Ayaz kısa sürede çözüm üreterek vatandaşların taleplerini yerine getiriyor. Halkla omuz omuza, Başiskele’yi yarınlarda, kendisine daha çok güvenen, nakış gibi işlenen ve tercih edilen bir ilçe yapmak için 2009 yılında verdiği sözü yerine getirmenin halkı gururunu yaşayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz sürekli halkın arasında olmayı tercih ediyor. Başkan Ayaz gerek belediye de, gerek esnaf, hasta ve yaşlı ziyaretlerinde gerekse acı ve mutlu günlerinde; kısacası her zaman halkıyla birlikte oluyor.