Bay ve Bayan Spor Merkezlerinde Üye Sayısı 6 Bin Kişiye Ulaştı
12.09.2018 17:02:32

Başiskele Belediyesi’nin Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezleri büyük ilgi görüyor. Uzman eğitmenler tarafından yapılan çalışmalarla formda kalmak isteyen gençler şu an 6 mahallede bulunan spor merkezlerinden ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Fiziksel hareketsizlik nedeniyle kilo artışı yaşayan ve bu konuda şikâyetçi olan erkekler, formda ve sağlıklı olmak için mahallelerinde Başiskele Belediyesi’nin açtığı gençlik ve spor merkezlerinin kapısını çalıyor. Hafta içi hizmet veren spor merkezlerinde uzman spor eğitmenlerinin kontrolünde gerçekleştirilen çalışmalar doğru sonuca ulaşmak için belirlenen program dâhilinde yapılıyor, yeni dostluklar kuruluyor, sohbetler gerçekleştiriliyor. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, genç nesillerin spor yapabilmelerine ve zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak sağlayan gençlik ve spor merkezlerinin sayısını arttırmaya devam ederken şu an açılan 6 sosyal yaşam gençlik ve spor merkezine kayıtlı üye sayısı 2 bin 330 kişiye ulaştı. Bu spor merkezlerinin sadece spor yapılacak bir mekân değil aynı zamanda gençlerin birbiri ile olan kardeşlik bağlarını kuvvetlendireceği, öz değerlerine milli ve manevi değerlerine sahip çıkmasını sağlayacak, ahlaki çöküntüye neden olan fazlalıkların üzerlerinden atılmasını sağlayacak bir spor merkezi olduğunu belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Sosyal yaşam gençlik ve spor merkezlerinin sayısının artacağını belirtti. Ayrıca 3 Mahalle’de açılan Bayanlara yönelik yapılan spor merkezlerine kayıtlı üye sayısı ise 3 bin 900 kişi.