HABERLER
Gönül Belediyeciliğiyle Gönül Kapıları Açılıyor
Orjinal Resim
13.11.2018 10:31:34

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, mesaisinin büyük bir çoğunluğunu halkla iç içe geçirirken "Hoş Geldin Komşum" projesiyle gönül kapılarını açıyor.

“Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla vatandaşa hizmetlerini hız kesmeden sürdüren Başkan Ayaz, “Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla da Başiskeleli komşularını evlerinde ziyaret ederek gönüllerine giriyor. Yapılan ev ziyaretlerinde komşularının isteklerini dinliyor, onlarla istişarelerde bulunarak ortak çözüm yolları buluyor.

Ziyaretlerinden bazılarını Seymen Mahallesi, Yeşilyurt Mahallesi ve Mahmutpaşa Mahallesi’ndeki komşularına gerçekleştiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Seymen Mahallesi’nde Şengül Karakuş, Sevda Abay, Aysel Savaş'ın, Yeşilyurt Mahallesi’nde Nurcan Kapucuoğlu’nun ve Mahmutpaşa Mahallesi’nde ise Hacer Kabil'in ev sahipliğinde komşularıyla bir araya geldi. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Ayaz, komşularının istek ve önerilerini dinledi, yapılan ve yapılacak olan projeleri komşularına anlattı. Ziyaretlerde çocukları da unutmayan Başkan Hüseyin Ayaz, çocuklara hediyeler  verdi, onlarla fotoğraf çektirdi.

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Ayaz, Başiskele Belediyesi bünyesinde bulunan Mahmutpaşa Mahallesi’ndeki dikiş nakış kursunu da ziyaret ederek, kursiyer bayanlarla da sohbet etti.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım