İki Yol Daha Parke Taşlarıyla Kaplandı
Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşilyurt Mahallesi Bursa Caddesi ve Hamdi Şükrü Sokak´ın bir bölümünde yol yenileme çalışması ger
Başiskele´de "Kadın Sağlığı, Erken Tanı ve Tedavi" Semineri
Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürümekte olduğu "Ayağınıza Sağlık Projesi" kapsamında çeşitli konularda eğitim seminerleri düzenleyerek Başiskel
Ata Sporumuz Okçuluk Gençlerin Gözdesi
Yeniliklerin öncüsü belediye olma özelliğini taşıyan Başiskele Belediyesi geleneklerine de bağlı kalarak hizmetlerini gerçekleştiriyor.

Türkiye´ye Örnek Çocuk Üniversitesi

Gelecek nesillere ışık tutan Kocaeli'nin ilk çocuk üniversitesi Başiskele'de hizmet vermeye devam ediyor.

Türkiye'nin yapı taşlarını oluşturacak yetenekli öğrenciler okul dışı kalan zamanları olan hafta sonlarında eğitim veriliyor. Her bir veli Kocaeli 'ye böyle bir tesis kazandıran Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a dua ederek, canı gönülden teşekkür ediyor.

Kocaeli Üniversitesi ve Başiskele Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Başiskele Çocuk Üniversitesi'nde 8-12 yaş arasındaki özel yetenekli çocuklara, okul dışında kalan zamanlarında eğitim veriliyor. Başiskele Çocuk Üniversitesi, özel yetenekli öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerinin desteklendiği, merak, öğrenme ve girişimciliklerine zemin oluşturan ileri düzeyde öğrenme ortamlarının sunulduğu örnek bir çocuk üniversitesi.

240 öğrencinin bulunduğu üniversitede öğrenciler Fizik-Kimya-Biyoloji ve Deney Okulu, Elektrik-Elektronik ve Robot Teknolojileri Okulu, Zihin Haritaları Okulu (MIND-MAP), Duyu-Beyin-Beden Koordinasyon Okulu, Eğitici Drama Okulu gibi temel eğitimlerin yanında seçtikleri Masa Tenisi, Okçuluk, Ebru Atölyesi, Müzik ve Ritim Atölyesi, Ebru-Kaligrafi Atölyesi, Mekatronik Tamir Atölyesi ve Tiyatro Atölyesi eğitimleri de alıyorlar.

Tarih 27.11.2018 12:24:53