İki Yol Daha Parke Taşlarıyla Kaplandı
Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeşilyurt Mahallesi Bursa Caddesi ve Hamdi Şükrü Sokak´ın bir bölümünde yol yenileme çalışması ger
Başiskele´de "Kadın Sağlığı, Erken Tanı ve Tedavi" Semineri
Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürümekte olduğu "Ayağınıza Sağlık Projesi" kapsamında çeşitli konularda eğitim seminerleri düzenleyerek Başiskel
Ata Sporumuz Okçuluk Gençlerin Gözdesi
Yeniliklerin öncüsü belediye olma özelliğini taşıyan Başiskele Belediyesi geleneklerine de bağlı kalarak hizmetlerini gerçekleştiriyor.

Başiskele Belediyesi´nden Eğitime Anaokul Desteği

Başiskele’de eğitime ve geleceğin teminatı çocuklara büyük önem veren ve ilçede eğitim kalitesinin arttırılması konusunda yoğun mesai harcayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, eğitim yatırımlarını sürdürüyor.

İlçede bulunan okulları sık sık ziyaret eden Başkan Ayaz, eğitimcilerle ve okul aile birliği üyeleriyle yaptığı istişare toplantıları doğrultusunda okulların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Başkan Hüseyin Ayaz, Başiskele Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesi’nde yaptırılan Hacı Mustafa Özsoy Anaokulu'nun açılışını okul idarecileri, okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler ile birlikte yaptı. Açılış kurdelesini Başkan Hüseyin Ayaz, minik öğrenciler ile beraber kesti.

Hizmete açılan anaokulunun ilçeye, vatana ve millete hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Ağaç yaş iken eğrilir. Milli ve manevi değerleri yüksek bireyler küçük yaşlarda yetiştirilir. Bunun bilinciyle bizlere ve özellikle öğretmenlerimize büyük sorumluluklar ve görevler düşüyor.” dedi.

Başkan Ayaz, daha sonra hizmete açılan anaokulunu gezdi.

74 ÇOCUK EĞİTİM ALIYOR

120 metrekare kullanım alanı ve onu çevreleyen bahçeden oluşan Hacı Mustafa Özsoy Anaokulu’nda sabahçı ve öğlenci olmak üzere toplamda 74 öğrenci eğitim alıyor. 2 sınıf, 1 oyun odası bulanan anaokulu 36 ay ve 60 ay arası (3-5 yaş arası) çocuklara hizmet veriyor. Anaokulunda 2 öğretmen görev alırken, öğrenciler ile keyifli oyunlar ve etkinlikler düzenleniyor.

Tarih 05.12.2018 09:21:47