İki sokak daha parke taşlarıyla kaplanıyor
Hizmetlerin vatandaşların talepleri doğrultusunda yapıldığı Başiskele´de, Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni bir talebi daha yer
Başkan Adayı Yasin Özlü´den Başkan Ayaz´a Ziyaret
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Mehmet Yasin Özlü´yü makamında ağırladı.
Başkan Ayaz´dan Yemen´e Destek
Başiskele Müftülüğü, Yemen?deki açlık dramına bir nebze olsun katkıda bulunmak için bir kermes düzenledi.

Başiskele´de 2018 Yılı Açılışla Tamamlandı

"AK Belediyecilik anlayışı, Sosyal Belediyecilik anlayışıdır.” sloganıyla hizmetlerini sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’ye yeni bir yatırım daha kazandırdı.

Gençliğin ve geleceğin kenti Başiskele’de bayanların sağlığına da büyük önem veren Başiskele Belediyesi, Sepetlipınar Mahallesi’nde bayanlara yönelik yeni bir spor merkezi yaptı.

Bayanlara yönelik olan Bala Hatun Bayan Spor Salonu ve Sosyal Yaşam Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış programına Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti ilçe yöneticileri, Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı İlhan Altıntaş, Sepetlipınar Mahalle Muhtarı Osman Özer ve mahalle sakinleri katıldı.

MUHTAR ÖZER: BAŞKANIMIZ İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Açılış öncesi ilk konuşmayı yapan Sepetlipınar Mahallesi Muhtarı Osman Özer, Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile her hizmette her zaman uyum içinde çalıştıklarını ifade ederek, “Açılışını gerçekleştireceğimiz spor salonunun yapımında emeği geçen başta Belediye Başkanımıza ve ekibine şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

BAŞKAN AYAZ: BAŞİSKELE’NİN HER MAHALLESİNE EŞİT HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz açılışta yaptığı konuşmada, Sepetlipınar Mahallesi’nin kendilerinin hizmete başlangıç noktalarından biri olduğunu söyleyerek, “Başikelemizin her mahallesine eşit hizmet götürmeye devam ediyoruz. Bugün geldiğimiz bu ortamda Allah’a hamdolsun bayanlara yönelik yaptığımız semt konağına ilaveten yine bayanlara yönelik spor salonu ve sosyal yaşam merkezimizi hizmete açıyoruz.” dedi.

Başkan Ayaz, Sepetlipınar Mahallesi sakinlerine erkeklere yönelik bir spor salonu müjdesi de vererek sözlerini sonlandırdı.

Konuşmaların ardından Bala Hatun Bayan Spor Salonu ve Sosyal Yaşam Merkezi kurdele kesimiyle hizmete açıldı.

Toplam 180 metrekare alanda hizmet verecek olan spor merkezinde bayanlar için fitness salonu, aerobik salonu, step, pilates bölümleri, kafeterya, soyunma odaları ve WC-duşlar bulunuyor.

Tarih 31.12.2018 13:37:48