İki sokak daha parke taşlarıyla kaplanıyor
Hizmetlerin vatandaşların talepleri doğrultusunda yapıldığı Başiskele´de, Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni bir talebi daha yer
Başkan Adayı Yasin Özlü´den Başkan Ayaz´a Ziyaret
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Mehmet Yasin Özlü´yü makamında ağırladı.
Başkan Ayaz´dan Yemen´e Destek
Başiskele Müftülüğü, Yemen?deki açlık dramına bir nebze olsun katkıda bulunmak için bir kermes düzenledi.

Başkan Ayaz Çocuk Üniversitesi Ek Binada İncelemelerde Bulundu

Kocaeli’nin ilk ve tek çocuk üniversitesi Başiskele Çocuk Üniversitesi’ne ilgi günden güne artıyor. Başiskeleli veliler kadar çevre ilçelerden de büyük ilgi gören Çocuk Üniversitesi, eğitim ve öğretim döneminde bölgenin en gözde eğitim kurumlarından biri haline geldi.

Velilerin yoğun ilgi göstermeleri ve eğitime katılan öğrencilerin beklenenden daha kısa sürede olumlu gelişmeler göstermeleri üzerine Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, çocuk üniversitesine vermiş olduğu desteği arttırmaya devam ediyor.

Çocuk Üniversitesi’nin öğrenci kapasitesini arttırmak için fiziki şartları uygun, çağın gereksinimlerine uygun modern ek binanın yapımı devam ediyor. Başiskele Çocuk Üniversitesi’nin Şehitekrem Mahallesi’nde hizmet veren ana bina ve Spor Akademisi’ne ilave olarak yapımına başlanan ek bina, Kılıçarslan Mahallesi Zeynep Ultav Sokak’ta hizmet verecek.

Başiskele Belediyesi tarafından yaptırılan Çocuk Üniversitesi’nin ek binasında çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Ayaz, binanın en kısa zamanda bitirilmesi konusunda talimat verdi.

Toplamda 3 bin 500 metrekare alan üzerinde 850 metrekare inşaat oturum alanı olan ek bina çelik konstrüksiyon olarak yapılıyor. Ek binanın tamamlanmasıyla 3 kademe olan eğitim öğretim süreci 4 kademeye çıkacak.

Tarih 02.01.2019 17:16:03