Başkan Ayaz´dan Personeline: Evimin Kapısı Hepinize Açık
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele´nin Kurucu Belediye Başkanı olarak göreve başladığı günden bu ana kadar komşularına hizmetkâr olma
Başkan Ayaz, Hala Halkı İçin Çalışıyor
Başiskele Belediyesi, ilçenin yoğun nüfuslu bölgelerine modern kapalı pazar yerleri kazandırmaya devam ediyor.
Ertuğrul Gazi Parkı Dualarla Hizmete Açıldı
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçeye yeni kazandırılan Ertuğrul Gazi Parkı´nın açılışında yaptığı konuşmada, algı operasyonlarına prim ver

İlçemizin En Büyük Modern Kapalı Semt Pazarında Sona Gelindi

Başiskele Belediyesi, 7 Yıldızlı Kent Başiskele’nin yoğun nüfuslu bölgelerine modern kapalı pazar yerleri kazandırıyor. Kullar Yakacık Mahallesi ve Yeniköy Merkez Mahallesi Kapalı Semt Pazarlarının ardından Başiskele’nin 3. modern kapalı semt pazarı Barbaros Mahallesi'ne yapılıyor.

Başiskele’nin en büyük pazar yeri olma özelliğini taşıyan Barbaros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, ilçe sakinlerinin modern ve düzenli ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için Yürüyüş Caddesi’nde inşa ediliyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, vatandaşların ve pazar esnafının istekleri doğrultusunda, Başiskeleli komşularının beklentilerini en üst düzeyde karşılayabilmek amacıyla yapılan Barbaros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Ayaz, çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alırken, eksiklerin ivedilikle bitirilmesi konusunda talimat verdi.

Başiskele halkına ve esnafına en iyi hizmeti sunma gayretiyle ilk günkü aşk ve sevdayla çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Modern kapalı pazar yerlerinde vatandaşlar mevsim şartlarından etkilenmeden, çevre kirliliği ve trafik karmaşasına neden olmadan alışverişini yapabilecek.” dedi.

Başkan Ayaz, “Bu modern kapalı semt pazarlarımız ile ilçemize değer katıyoruz.  Kapalı pazar yerlerimizin haftada bir gün değil, haftanın diğer günlerinde de hizmet vermesi için planlamalar yapıyoruz.” diye konuştu.

Rekreasyon alanı ile birlikte 13 bin 270 m2 alanda yapımı devam eden Barbaros Mahallesi Kapalı Semt Pazarının kullanım alanı 2 bin 640 m2 olacak ve Başiskele’nin en büyük pazar yeri olma özelliğini taşıyacak. İdari bina, sosyal tesis, zabıta odası, çay ocağı, çocuk oyun parkı, dinlenme ve oturma alanları, mescit, Bay-Bayan WC, engelli WC ile 124 araçlık otopark alanı bulunacak kapalı semt pazarındaki çalışmalarda sona gelindi. Çevre düzenleme çalışmaları da devam eden alanda dere ıslah çalışmaları tamamlandı.

Tarih 07.01.2019 11:03:07

Başiskele VR