İki sokak daha parke taşlarıyla kaplanıyor
Hizmetlerin vatandaşların talepleri doğrultusunda yapıldığı Başiskele´de, Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni bir talebi daha yer
Başkan Adayı Yasin Özlü´den Başkan Ayaz´a Ziyaret
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Mehmet Yasin Özlü´yü makamında ağırladı.
Başkan Ayaz´dan Yemen´e Destek
Başiskele Müftülüğü, Yemen?deki açlık dramına bir nebze olsun katkıda bulunmak için bir kermes düzenledi.

Azize Hatun Bayan Spor Merkezi Açılışa Hazır

Başiskele Belediyesi tarafından bayanlara yönelik Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yapılan  Azize Hatun Bayan Spor Merkezi açılışa hazır.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Gönül Belediyeciliği'ni 7 Yıldızlı Kent Başiskele'de sentezleyerek hizmetlerini ilk günkü aşk ve heyecanla sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, açılışa hazır hale gelen Azize Hatun Bayan Spor Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Yeniköy Merkez Mahallesi Kolej Caddesi üzerinde yapılan Azize Hatun Bayan Spor Merkezi 20 Ocak Pazar günü saat 14:00’te Başkan Hüseyin Ayaz’ın da katılımıyla hizmete açılacak.

Başiskele’nin dört bir köşesinde açılan spor merkezleri Başiskeleliler tarafından büyük rağbet görüyor. Bayanlara ve erkeklere yönelik ayrı ayrı yapılan spor merkezlerinde Başiskeleliler aerobik, pilates ve fitness branşlarında profesyonel antrenörler nezaretinde ücretsiz olarak spor yapabiliyor. Spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen herkese açık olan spor merkezleri, vatandaşların istekleri ve Başiskele Belediyesi’nin planlamaları doğrultusunda yaygınlaşıyor.

Yeniköy Merkez Mahallesi Kolej Caddesi üzerinde 620 metrekare büyüklüğünde yapılan Azize Hatun Bayan Spor Merkezi’nde kafeterya, pilates, aerobik, fitness, step, soyunma odası, duşlar ve WC’ler bulunuyor.

Tarih 09.01.2019 09:56:00