Başkan Adayı Yasin Özlü´den Başkan Ayaz´a Ziyaret
15.01.2019 09:43:45

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Mehmet Yasin Özlü’yü makamında ağırladı.

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral’ın da hazır bulunduğu ziyarette Mehmet Yasin Özlü ve Başkan Hüseyin Ayaz birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

7 Yıldızlı Kent Başiskele ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinin de bulunulduğu ziyarette belediye çalışmaları hakkında Başiskele Belediye Başkan Adayı Mehmet Yasin Özlü’ye bilgi veren Başkan Ayaz, “Başiskele’de daha çok çalışarak AK Parti’nin zafer sancağını yine dalgalandıracağız. Birlik ve beraberlik duygularıyla ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mehmet Yasin Özlü ise yaptığı açıklamada Başkan Hüseyin Ayaz’ın Başiskeliler’in gönlünde ayrı bir yeri ve önemi olduğunu vurgulayarak, “Bu bayrak yarışında Başiskelemiz’in gelişimi ve geleceği için hep birlikte daha çok çalışıp, her vatandaşın gönlüne dokunarak AK Parti’nin zafer sancağını yine dalgalandıracağız.” diye konuştu.

Başkan Hüseyin Ayaz, ziyaret sonrası Mehmet Yasin Özlü’ye başarılar dilerken kendisine bir tablo hediye etti.