HABERLER
Başkan Ayaz´dan Emniyete Hava Desteği
Orjinal Resim
7.02.2019 09:03:40

Başiskele Belediyesi’nin desteği ile Terörle mücadelenin yanı sıra kaçakçılık, asayiş ve trafik olaylarında da etkin görev üstlenen İnsansız Hava Araçlarından iki adet Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Huzuruyla Yıldız” Başiskele’nin huzur ve güvenliğini sağlayan İlçe Emniyet Müdürlüğüne sorumluluk alanlarında daha etkin ve verimli bir şekilde faaliyet gösterebilmeleri için ileri teknoloji 2 adet drone teslim etti.

Droneler Başiskele’nin coğrafi açıdan geniş olması ve artan nüfus nedeniyle Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hizmetlerinin havadan etkin ve verimli şekilde yapabilmesini sağlayacak. Halkın yoğun olduğu park, mesire alanı, sahil ve okul çevrelerinde asayiş ve güvenlik uygulamalarında kullanılırken trafik uygulamaları da yapılacak.

İki adet ileri teknoloji Droneleri Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’dan teslim alan İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Kesgin, Başiskele halkının huzur ve güvenliğinde önemli bir yeri olacak yeni nesil Drone taleplerini yerine getirerek emniyet teşkilatı envanterine kattığı için Başkan Ayaz’a teşekkür etti.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım