Başiskele´de Okuma-Yazma Bilmeyen Kalmayacak
19.02.2019 16:04:31

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ülke genelinde başlatılan Okuma-Yazma Seferberliği, Başiskele’de tüm hızıyla devam ediyor.

“Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla ilçede önemli projeler hayata geçiren Başiskele Belediyesi, ilçenin dört bir köşesinde faaliyete geçirdiği semt konaklarında Başiskeleliler, açılan kurslarla hayat boyu öğrenme programlarına yoğun ilgi gösteriyor.

Başiskele Halk Eğitim Merkezi’nin desteğiyle Vezirçiftliği Semt Konağı’nda açılan 2. Kademe Okuma-Yazma Kursu yeni mezunlarını verdi. Halk Eğitim Öğretmeni Özge Kaymak eşliğinde eğitimlerini tamamlayan 14 kursiyer bayan okuma ve yazmayı öğrenerek mezun oldular.

Okuma-Yazma Seferberliği kapsamında yürütülen eğitimler kapsamında Başiskele’de okuma yazma bilmeyen kalmayacak.