HABERLER
Ertuğrul Gazi Parkı Dualarla Hizmete Açıldı
Orjinal Resim
4.03.2019 12:08:00

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçeye yeni kazandırılan Ertuğrul Gazi Parkı’nın açılışında yaptığı konuşmada, algı operasyonlarına prim vermeyeceklerini söyleyerek, “Üzerimizdeki sorumluluğu son ana kadar vatandaşlarımız için hakkıyla sürdüreceğiz.” dedi.

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan mahallelere bir biri ardına park kazandırmaya devam ediyor. 7’den 70’e herkesin yararlandığı parklarda çocuk oyun gruplarından dinlenme alanlarına, yürüyüş yollarından fitness aletlerine kadar birçok fonksiyon bulunuyor. İnsanların doğa ile iç içe olduğu, çocukların güvenle oynadığı, ailelerin ve gençlerin dinlenip spor yapmalarına imkân sağlayan parklardan en yenisi Yeşilyurt Mahallesi Aras Sokak’ta bölge halkının hizmetine sunuldu.

İçinde futbol ve basketbol sahası da bulunan, 4 bin 700 metrekare alan üzerine yapılan Ertuğrul Gazi Parkı’nın açılışına Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programında Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz vatandaşlara seslendi.

AK Parti Belediyeciliği'nin ilk başladığı günden son güne kadar üzerinizdeki emaneti hizmet ettiğiniz halka hakkıyla hizmet etmeye devam etmek olduğunu söyleyen Hüseyin Ayaz, “Ben aday oldum olamadım, ben küstüm bıraktım mevzusu değil. Üzerimizdeki sorumluluğu son ana kadar hakkıyla sürdürebilmek. Bizden sonra gelecek olan kardeşlerimizin de aynı şekilde çalışmalarını sağlamak.” diye konuştu.

BAŞKAN AYAZ: “MİLLETİMİZİ DESTEĞİNİ BOŞA ÇIKARMADIK”

Başkan Ayaz, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da söylediği gibi 'Onlar konuşur AK Parti yapar' sözünü biz 10 yıldır Başiskelemiz'de alnımızın akıyla onlar konuştu bizler yaptık. Sevdiğimiz için çalıştık, milletimiz hak ettiği için çalıştık. Millet bize çalışmak için destek verdiği için çalıştık. Vazifemiz olduğu için çalıştık. Ama en güzelini, en iyisini en mükemmelini Kocaeli'nin en güzel insanlarının yaşadığı en güzel ilçesi Başiskele'ye yaptık.” dedi.

“AYNI AŞKLA, AYNI HEYECANLA YASİN ÖZLÜ İLE DEVAM EDECEĞİZ”

Başiskele’de hizmetlerin yeni dönemde de hiç hız kesmeden aynı aşkla,  aynı heyecanla devam edeceğini vurgulayan Başkan Hüseyin Ayaz, “Yasin Özlü kardeşimizle hizmetler aynı aşk ve heyecanla devam edecek. Tek hesabımız var. O da bizim yüzümüzden bizim hareketimiz yüzünden bu davaya zarar vermemek. Benim derdim Başiskele'deki hizmetin aksamadan devam etmesi. Önümüzdeki haftalarda Barbaros Mahallesi Kapalı Semt Pazarımızı hizmete açacağız. Burada hem halkımız hem esnafımız güvenli ve modern ortamda alışveriş yapabilecek.” diye konuştu.

“ALGI OPERASYONLARINA PRİM VERMEYİN”

Başkan Ayaz, Başiskele’de yaşanan algı operasyonları yapanlara prim verilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.

Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Birkaç gün önce 28 Şubat'ı andık. Merhum Necmettin Erbakan Hocamızı rahmetle anıyorum tekrar. Biz AK Parti davasının ne demek olduğunu bilecek yaştayız. 28 Şubat sürecinde imam hatipler önünden gözyaşıyla ayrıldığımızı unutmadık. İmam hatiple önünde kız çocuklarımızın başörtülerine el uzatılıp çekiştirildiğini unutmadık. Üniversite kapılarından kız çocuklarımızı sırf başörtülü diye geri gönderen adi insanları unutmadık. Bugün kendi nefsimize göre mi hareket edeceğiz? Bugün piyasada algı operasyonları yapanlara, günübirlik nefislere kızgınlık verenler göre mi hareket edeceğiz? Bu algı operasyonlarına Başiskele olarak prim vermeyeceğiz. Biz Başiskele halkına güveniyoruz. Başiskele halkının sağduyusuna güveniyoruz. Başiskele halkının bu zamana kadar yapmış olduğu seçimlerinin en doğrusu olduğunu gördük. Kocaeli'de hep 1 numara oldu. Yine öyle olacak evelallah.” dedi.

MEHMET AKİF YILMAZ: BU HIZLI YÜRÜYÜŞ HIZ KESMEDEN DEVAM ETMELİ

Başkan Hüseyin Ayaz’ın ardından kürsüye çıkan Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, ülkenin yaşamış olduğu darbeler tarihine değinerek birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Yılmaz, “Bizler ülke olarak büyümeye, kalkınmaya, güçlenmeye devam ederken, siyasi, askeri ve ekonomik alanda bağımsız bir Türkiye için hamleler ve atılımlar gerçekleştirdiğimiz süreçte hain saldırılar yapıldığını da bizzat gördük. Son 5 yılda canlı şahidi olarak yaşadıklarımız ortada. Önümüzdeki süreçte vereceğimiz kararları da Türkiyemiz’in geleceği adına bu evlatlarımıza ve yavrularımıza nasıl bir Türkiye bırakacağımızı düşünerek kararımızı vermek durumundayız. Bu hızlı yürüyüş hız kesmeden devam etmeli. Yine böyle önemli bir kararın verebileceği yerel seçimin arefesindeyiz.” dedi.

Türkiye’de 17 yıldır yerel belediyecilik anlayışında AK Parti siyasetinin destanlar yazdığını ifade eden Milletvekili Yılmaz, “Onlar konuşur; AK Parti projeleriyle, halkının karşısına çıkar. İcraatlarını ortaya koyar ve alnımızın akıyla milletimizin karşısında yeni projelerimizle milletimizden emanetlerini isteriz.” dedi.

BAŞKAN HÜSEYİN AYAZ’A BÜYÜK ÖVGÜ

Mehmet Akif Yılmaz yaptığı konuşmada Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a övgü dolu sözlerle bahsetti.

Yılmaz,10 yıldır özellikle Başiskelemiz’in kurucu Belediye Başkanlığını yapmış heyecanıyla, kalitesiyle, Başiskele’ye değer katmış değerli Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz, görevi devredeceği güne bir ay kalmasına rağmen icraatlarına tüm hızıyla devam ediyor. Bir koltuk kavgası yok AK Parti’de elhamdülillah. Görevi devredecek kardeşlerimiz, görevi devralacak kardeşlerimizi kucaklayarak emaneti teslim ediyorlar. Bunu başka partide göremeyiz, göremezsiniz.” diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından Ertuğrul Gazi Parkı dualar eşliğinde kurdele kesimiyle hizmete açıldı.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım