Başkan Özlü´den Örnek Davranış
5.04.2019 14:22:18

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Kocaeli'nin en genç belediye başkanı olmanın yanı sıra örnek davranışları, samimi ve mütevazı kişiliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Başkan Özlü, başkanlık kutlama tebriği için kendisine çiçek göndermek isteyenlere sosyal medya hesaplarından çağrıda bulundu.

Sosyal yardımlaşmaya ve dayanışmaya önem veren Başkan Yasin Özlü,  ihtiyaç sahibi öksüz ve yetim çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Hemşehrilerim;

Başiskele Belediye Başkanlığı görevine seçilmem vesilesi ile tebrik mesajı gönderen herkese teşekkür ederim. Tebrik için çiçek göndermek isteyenlerin, çiçek göndermek yerine Yetim ve Öksüz Çocuklar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği olan Ayışığı Derneği’ne bağışta bulunmaları beni ziyadesiyle mutlu edecektir.”

YasinOzluveCocuklar_05042019142442-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim