HABERLER
Başkan Özlü´ye Yoğun Tebrik Ziyaretleri
Orjinal Resim
8.04.2019 15:00:45

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, göreve başlamasıyla birlikte hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Başiskeleli komşularından, eski mesai arkadaşlarından yoğun tebrik telefonları alan Başkan Özlü, makamında da birçok vatandaşı ağırlayarak tebrikleri kabul etti.

Yoğun geçen tebrik trafiğinde Başiskeleliler'in yanı sıra ilçe dışından gelen yöneticileri de ağırlayan Özlü, gün içerisinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Özel Kalem Müdürü Hüseyin Çoştur ve ekibini makamında ağırladı.

Başiskele Paşadağ Mahallesi'nde geçen ay hizmete açılan Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin Müdürü Mehmet Musa Şirin ve yönetimi Başkan Yasin Özlü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Özlü, Başiskele'nin eğitim ve öğretimdeki başarı çıtasını yükseltmek için eğitime belediye olarak eğitime ciddi bir destek sağlayacaklarını söyledi.

“Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla başkanlık makamının kapısını Başiskeli komşularına her zaman açık tutmak isteyen Belediye Başkanı Yasin Özlü, günün sonunda Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Bayram ve yönetimini, AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatı kurucularından Nedim Küçükyıldız'ı ve çok sayıda vatandaşı makamında ağırlayarak tebrikleri kabul etti.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım