"Hep Birlikte 2023 ve 2071 hedeflerine doğru yürüyeceğiz"
10.04.2019 18:27:04

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başiskele İlçe Teşkilatı üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Yasin Özlü, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sürecinde Cumhur İttifakı adayı olarak kendisini AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatı ile beraber destekleyen MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın ve yönetimini misafir etti.

Kendisini tebrik eden Başkan Serkan Günaydın ve yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Yasin Özlü, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Özlü, “Başiskelemiz’de Cumhur İttifakı'nı sandıkta birinci yaparak liderlerimizin yüzünü kara çıkarmadık. Bu yüzden önce milletimize sonra MHP teşkilatımıza büyük desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Cumhur İttifakı olarak Başiskele’de iyi bir seçim süreci geçirdiklerini söyleyen Yasin Özlü, “Cumhur İttifakı olarak, halkımızın teveccühü ile seçimlerde birinci olarak zafer sancağımızı en yükseklerde birlikte dalgalandırdık. Bu başarı AK Parti ve MHP teşkilatlarımızda görev yapan, emek veren ve onlara gönül veren tüm arkadaşlarımızın başarısıdır. Tevazu, samimiyet ve gayretle çıktığımız bu yolda, uyumlu çalışarak hep birlikte liderlerimizin önderliğinde ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğiz.” diye konuştu.

SERKAN GÜNAYDIN: “ALLAH BİRLİKTELİĞİMİZİ VE ÇİZGİMİZİ BOZMASIN”

MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın ise ziyarette yaptığı konuşmada, seçim süresince Başiskele’de Cumhur İttifakı olarak güzel bir çalışma ortaya koyduklarını belirterek, "Bu çalışmaların karşılığını çok şükür aldık. Cumhur İttifakı’nı ilk kez yerele indirerek başarılı bir süreç yönettik. Seçim sonuçlarının ilçemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yasin Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Bizler Yasin Başkanımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Allah birlikteliğimizi ve çizgimizi bozmasın.”  ifadelerini kullandı.

Serkan Günaydın, ziyaret sonrası Başkan Özlü’ye, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin fotoğrafının bulunduğu bir tablo hediye etti.