Başkan Özlü Gönülleri Birleştirerek Gönüllere Giriyor
15.04.2019 11:09:36

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, hafta sonu katıldığı düğün cemiyetlerinde yeni yuva kuran gençlere mutluluk dileklerinde bulundu.

Başiskeleli hemşehrilerinin tüm düğün davetlerine icabet eden Başkan Özlü, genç çiftlerin gönüllerini birbirine bağlarken komşularının da gönüllerine girmeye devam ediyor.

"Gönül bağları kurulmadan gönül belediyeciliği yapılmaz." diyen Başkan Yasin Özlü, Başiskeleli komşularının en mutlu günlerinde onları yalnız bırakmıyor.

BAŞKAN ÖZLÜ 4 ÇİFTİN NİKÂHINI KIYDI

Başiskele Belediye Başkanlığı görevine başladıktan sonra ilk nikâhını geçen hafta sonu kıyan Belediye Başkanı Yasin Özlü, bu hafta sonu 4 çiftin nikâhlarını kıyarak hem hayatlarını hem de gönüllerini birleştirdi.

Başkan Özlü, Bahçecik Kültür Merkezi'nde Burak Sekmen ve Gaye Zorer çifti ile Hasan Akyüz ve Aybüke Akçay çiftinin, Başiskele Antikkapı Düğün Salonu’nda Nasrullah Bozkuş ve Sevda Şahin çiftinin, Yuvacık Kültür Merkezi'nde Emrullah Uzun ve Ayşe Sarı çiftinin nikâhlarını kıydı.

Başkan Özlü, Başiskele Antikkapı Düğün Salonu’nda Hüseyin ve Zehra Yaşa çiftinin ve  Bahçecik Kültür Merkezi'nde Hakan Mısır ve Hafize Yaşar çiftinin de düğün cemiyetine katılarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi, yeni yuva kuran çiftlere hediyelerini takdim etti.