HABERLER
AK Kadınlar´dan Başkan Özlü´ye Ziyaret
Orjinal Resim
17.04.2019 09:48:58

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Başiskele halkının teveccühü ile Belediye Başkanı seçilen Yasin Özlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün makamında gerçekleşen ziyarete AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve yönetimi katıldı.

Karşılıklı istişare şeklinde geçen ziyarette konuşan Serpil Yılmaz, “Başiskele’ye çok güzel ve çok kaliteli hizmetler yapacağına inandığımız Belediye Başkanımız Yasin Özlü’ye yeni görevinde başarılar diliyorum. Ben çok güzel bir seçim atmosferi geçirdiğimizi düşünüyorum. Belediye başkanımızla, ilçe başkanımızla, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla çok güzel bir ortamda seçim süreci geçirdik. Başkanımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yasin Özlü ise yaptığı konuşmada, “Başiskeleli hemşehrilerimizin gönüllerini kazanmamızda büyük emekleri olan Kadın Kollarımıza çok teşekkür ederim. Kadınlarımızın fedakâr çalışmaları ve büyük destekleriyle ilçemizde kapısını çalmadığımız ev kalmadı. Hep birlikte gönülden çalışarak yeni dönemde tevazu, samimiyet ve gayret ile ‘Gönül Belediyeciliği’ni Başiskelemiz’de gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım