"Başiskele´ye Hep Birlikte Hizmetkâr Olacağız"
17.04.2019 12:31:50

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, bugünkü mesaisine Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya gelen Başkan Yasin Özlü, sabah çayını işçilerle içti ve onlarla hasbihal etti.

Başiskele’ye hep birlikte insan odaklı hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Özlü, “Hizmet Belediyeciliği anlayışıyla yapacağımız hizmetlerle Başiskeleli komşularımıza hizmetkâr olacağız. Vatandaşlarımıza hizmet ederken “Gönül Belediyeciliği”ni de en iyi şekilde hayata geçirmek bizim boynumuzun borcudur. Sizler sahada belediyeyi temsil ediyorsunuz. Vatandaşla her fırsatta bir araya geliyorsunuz. Sizlerin yaklaşımı çok önemli. Vatandaşımızı mutlu ve memnun edecek şekilde hep beraber çalışacağız.” diye konuştu.