Başkan Yasin Özlü´den Teşekkür Turu
17.04.2019 15:25:14

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, seçimler sonrası çıktığı teşekkür turu kapsamında Başiskeleli komşularıyla bir araya geliyor.

Başiskele Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından vatandaşların hayırlı olsun tebriklerini makamında kabul eden Başkan Yasin Özlü, bu kez mahalle mahalle gezerek hemşerilerine teşekkür etti.

Doğantepe, Mehmetağa ve Tepecik Mahallerinde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Özlü, seçimlerde şahsına ve Cumhur İttifakı’na verdikleri destek için teşekkür etti. Esnaf ve vatandaşlar ile tek tek tokalaşan onlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Özlü, “Vatandaşlarımızın bize verdikleri destek ve güven ile bu güvene layık olmanın, onları mutlu, huzurlu edecek hizmet ve yatırımları ilçemize kazandırabilmenin gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Çıktığımız bu yolda Başiskelemiz’e yılmadan, yorulmadan hizmet edeceğiz. ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışı ile her eve, her sokağa giderek büyük bir aşkla çalışacağız.” diye konuştu.