Karaosmanoğlu´ndan Başkan Özlü´ye Hayırlı Olsun Ziyareti
18.04.2019 09:28:27

Önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’yü makamında ziyaret etti.

Başkan Yasin Özlü, İbrahim Karaosmanoğlu’nu belediye hizmet binası önünde karşıladı.

Belediye Başkanı Özlü’ye yeni görevinde başarılar dileyen Karaosmanoğlu “Sizlerin başarılı olması bizleri gururlandırmaktadır. Başiskelemiz Kocaeli’nin en genç, en dinamik ve en hızlı gelişen ilçesi. Yasin Başkanımız da Kocaeli’nin en genç belediye başkanı. Onun enerjisi ve çalışkanlığıyla yeni dönemde yapılacak olan projelerle Başiskele daha da gelişecektir.” dedi.

BAŞKAN ÖZLÜ: BİZLERE HER ZAMAN REHBER OLDU

“Önceki dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız değerli büyüğüm İbrahim Karaosmanoğlu ağabeyime hayırlı olsun ziyaretinden dolayı gönülden teşekkür ederim” diyen Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Başkanımız Kocaeli’de 15 yılda yapılaşmayı en iyi şekilde yerine getirerek, kent genelinde yapılan yatırımlarla ülkemize örnek oldu. İbrahim başkanımız bizlere her zaman rehber oldu, olmaya da devam edecektir. Bu da bize güç verecektir.” ifadelerini kullandı.