Başiskele´ye Yeni Otopark Alanı
10.05.2019 16:21:57

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, göreve başladığından itibaren seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini yerine getirmeye devam ediyor.

Başiskele’de nüfus artışıyla birlikte yoğunlaşan şehir içi trafiğini rahatlatabilmek için, araç trafiğinin yoğunluğu doğrultusunda otopark ihtiyacı bulunan lokasyonlara yeni otopark kazandırılıyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün talimatıyla Yeşilyurt Mahallesi’nde yeni otopark çalışmalarına başladı.

Yuvacık Başiskele Camii karşısında, Serkan ve Fırın Sokak arasında atıl durumda bulunan yaklaşık 10 bin metrekarelik boş arazi açık otopark yapılacak. Kısa zamanda hizmete açılması planlanan otoparka, vatandaşlar ücretsiz olarak araçlarını park edebilecek.