Başkan Özlü´den "Engelliler Haftası" Mesajı
10.05.2019 16:55:04

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Dünya Engelliler Haftası (10 - 16 Mayıs) dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yasin Özlü, yayımladığı mesajında engelli bireylerin sevgi ve anlayışla topluma kazandırabileceğine vurgu yaptı.

Yasin Özlü, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Engelli olmak bir eksiklik değil, mücadele azmi ve başarılarından ders almamızı gerektiren ayrıcalıklı birey olmaktır. Engelli olmak; kusur ya da acizlik değildir. Asıl kusur, buz tutmuş, taşlaşmış vicdanlardır. Engelli vatandaşlarımıza karşı tutum ve davranışlarımız, toplumun medeniyet seviyesini gösterir. Biz merhametin, sevginin, saygının ve hoşgörünün anavatanında yaşıyoruz. Tüm insanlarımızın huzurlu, güvenli, rahat bir yaşam sürmesi için azami gayret sarf ediyoruz. Bizler bu anlayışla ilçemizde tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte engelli yurttaşlarımızın yeterliliklerini en üst düzeye çıkarmak, bu konuda var olan toplumsal farkındalığı artırmak için çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi yürütüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana engelli vatandaşlarımızın sorunlarına samimiyetle eğilerek, bu sorunların çözümü için özveriyle çalışıyoruz. Bu vesile ile birlikte, Engelliler Haftası'nın toplumdaki hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ederek, tüm engelli kardeşlerimizi ve ailelerini sevgiyle kucaklıyor, onlara sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum"