HABERLER
Başkan Özlü, Öksüz ve Yetimlerle Orucunu Açtı
Orjinal Resim
22.05.2019 11:45:05

Başiskele Belediyesi, ilçede yaşayan öksüz, yetim çocuklar ve ailelerine yönelik iftar yemeği programı düzenledi.

Mübarek Ramazan ayının 15'inde kabul edilen "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla özel bir restoranda iftar yemeği düzenlendi. Gerçekleşen etkinlikte Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü; öksüz, yetim çocuklar ve beraberindeki aileleriyle bir araya geldi.

Davetlerini kabul ederek iftar yemeğine katılan ailelere teşekkür eden Başkan Özlü, “Bizler bu yeni dönemimizde Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Gönül Belediyeciliği” şiarıyla yola çıktık. Kitlesel iftarları bıraktık. Böyle sizler gibi özel insanlarla, kardeşlerimizle, evlatlarımızla ve hemşehrilerimizle iftarlarda bir araya gelmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

BAŞKAN ÖZLÜ: BAZI ŞEYLERİN EKSİK OLMASI, HİÇBİR ŞEYİN TAM OLMAYACAĞI ANLAMINA GELMEZ

Ramazan ayının bereketinden hep birlikte istifade etmek için bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Yasin Özlü, “Ben de annesi babası sağken yetim büyüyen bir çocuk olarak, bu kardeşlerimizi en iyi anlayacak kişi olduğumu düşünüyorum. Herkesin hayatında, ailesinde, belirli dönemler belli bir çetin rüzgârlar olur. Biz de böyle rüzgârlar içinde büyüdük. Allah bize yardım etti. Akrabalarımız, komşularımız, sevdiklerimiz bize sahip çıktı. İmkânlarımız oldu, üniversite okuduk ve bitirdik. Sonra Allah bize bu ilçenin belediye başkanlığını nasip etti. Yani bu hayatta bazı şeylerin eksik olması hiçbir şeyin tam olmayacağı anlamına gelmez.” dedi.

“DAHA GÜZEL GÜNLERİMİZ OLACAK”

Devlet ve millet olarak öksüz ve yetimlere geçmişten günümüze büyük bir özveriyle sahip çıktıklarını söyleyen Başkan Özlü, “Önemli olan bu evlatlarımıza, kardeşlerimize sahip çıkıp onları geleceğe hazırlamak. Bizlere birileri sahip çıktı, biz de iyi bir şekilde hazırlandık. İnşallah hep birlikte bu kardeşlerimize sahip çıkacağız, onları da geleceğe güzel bir şekilde hazırlayacağız.” dedi.

Özlü, “Her zaman sizlerin yanınızda olacak ve sizlere destek vereceğiz. Hep birlikte daha güzel günlerimiz olacak.” diye konuştu.

Öksüz, yetim çocuklar ve beraberindeki aileleriyle yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Başkan Yasin Özlü, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak çocukların yüzlerinde tebessüme vesile oldu.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım