HABERLER
Başiskele Bayramın İlk Günü Bayramlaşacak
Orjinal Resim
31.05.2019 12:46:09

Ramazan ayının sona yaklaşmasının burukluğunu ve bayrama yaklaşmanın sevincini ve mutluluğunu bir arada yaşayan Başiskeleliler ,bayramın ilk günü Kent Bayramlaşması'nda bir araya gelecek.

11 Ayın Sultanı Ramazan ayının sona yaklaşmasının burukluğunu ve bayrama yaklaşmanın sevincini ve mutluluğunu bir arada yaşayan Başiskeleliler, bayramın ilk günü Kent Bayramlaşması’nda bir araya gelecek.

Bu Ramazan Bayramı’nda 21.’si düzenlenecek Geleneksel Kent Bayramlaşması’nda yine güçlü bir şekilde birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilecek.

Başiskele Belediyesi ile Başiskele Kaymakamlığı’nın ortak olarak düzenleyeceği 21. Geleneksel Kent Bayramlaşması Ramazan Bayramı’nın 1. günü (4 Haziran Salı) saat 10:30’da Başiskele Belediyesi-Kaymakamlığı Tören Alanı’nda gerçekleşecek.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ile Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bayramlaşma töreninde, belediye meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, ilçe birim müdürleri, ilçe protokolü ile tüm Başiskeleli vatandaşlar bir araya gelerek bayramlaşacak.

Bayramlaşma programı sonunda katılanlara ikramlarda bulunulacak.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım