HABERLER
Başkan Özlü El Emeği Göz Nuru Sergisini Gezdi
Orjinal Resim
13.06.2019 10:26:42

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Yeşilkent Semt Konağı’nın düzenlediği yıl sonu “El Emeği Göz Nuru Sergisi”ni gezdi.

Başiskele Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla Başiskele’nin dört bir yanında hizmete açtığı semt konaklarında 7’den 70’e kadın-erkek tüm Başiskeleliler ücretsiz eğitim imkânı buluyor. Başiskele Halk Eğitim Müdürlüğü’nün de desteğiyle yıl boyunca verilen eğitimler sonunda yapılan çalışmalar sergiye açıldı. Başarılı ve marifetli kursiyerlerin giyim ve el sanatları üzerine yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri tek tek inceleyen Belediye Başkanı Yasin Özlü, yapılan çalışmaları çok beğendi.

Halkın da büyük ilgi gösterdiği yıl sonu sergisinde kısa bir konuşma yapan Başkan Yasin Özlü, “Sosyal Belediyecilik anlayışıyla halkımızın her zaman yanında ve destekçisiyiz. Özellikle kadınlarımız başımızın tacı. Üreten, gelişen ve kalkınan bir toplumda kadın eli ve emeği mutlaka vardır. Bu yüzden daha güçlü bir devlet ve millet için kadınlarımızın maddi ve manevi olarak güçlü olması için gayret göstereceğiz.” diye konuştu.

Başkan Özlü, serginin hazırlanışında, kurulmasında ve ürünlerin yapılmasında emeği geçen tüm herkese teşekkür etti.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım