HABERLER
Başiskele´de Eğitime Yaz Kurslarıyla Devam
Orjinal Resim
18.06.2019 10:00:06

Başiskele Belediyesi Semt Konakları’nda uzman eğitmenler tarafından vatandaşların istekleri doğrultusunda bu yıl da çeşitli alanlarda yaz kursları düzenliyor.

Başiskele Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanında açtığı Semt Konakları’nda bayanlara ve öğrencilere yönelik düzenlenen yaz kursları başladı.

Marmara Bölgesi’nin yükselen değeri, eğitimin gözde kenti Başiskele’de Belediye Başkanı Yasin Özlü, sosyal belediyecilik anlayışıyla 7’den 70’e kadın-erkek herkesin ve her kesimin bilgi ve becerilerinin geliştirilmesine büyük önem vererek eğitimli, kültürlü, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler yetişmesine katkıda bulunuyor. Bu kapsamda Başiskele Belediyesi tarafından birçok mahallede faaliyetlerini sürdüren semt konakları eğitim-öğretim dönemi dışında yaz kursları Başiskele Halk Eğitim Müdürlüğü ve Başiskele Müftülüğü’nün eğitmen desteğiyle başladı.

Vezirçifliği Semt Konağı’nda kızlara yönelik Kur’an-ı Kerim ve Özel Eğitim kursları; Yeşilkent, Sepetlipınar Semt Konakları’nda da kızlara yönelik Kur’an-ı Kerim kursları başladı. Başiskeleliler’in yoğun ilgi gösterdiği eğitimler 9 Ağustos’a kadar devam edecek. Ayrıca Vezirçiftliği Semt Konağı’nda çocuklara yönelik akıl oyunları, uygulamalı tiyatro ve drama eğitimleri de kısa zaman içinde verilmeye başlanacak.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım