Artan Nüfusa Oranla Yeni Otopark Alanları
05.07.2019 11:02:31

Başiskele Belediyesi nüfusun hızla arttığı bir kent olmasının hasebiyle işyerlerinin ve konutlaşmanın yoğun olduğu bölgelerde otopark hizmetlerini sürdürüyor.

2020 yılında yaklaşık nüfusun 100 binin üzerinde beklendiği Başiskele Belediyesi bu kapsamda, vatandaşların ilettiği talepler doğrultusunda Yeşilyurt Mahallesi Sağlık Ocağı yanında bulunan boş alanı otopark alanına dönüştürüyor. Yine ekipler Körfez Mahallesi Liman Caddesi üzerinde bulunan otopark alanını da ihtiyaçları karşılamak üzere genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü : ” Mahallelerin uygunluğuna göre otoparklar yaparak park sorunu en aza indirmeyi hedefliyoruz. Seymen Mahallesi Seymen Camii arkasında bulunan boş alanın düzenlemesini yaparak park eden araç sayısını yaklaşık 450'ye çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.