Başiskele´de Mesire Alanları Aile Pikniklerine Hazırlanıyor
05.07.2019 11:07:12

Havaların da ısınmasıyla artık hafta sonlarını tüm aileler piknik ve gezilerde geçiriyor. Yeşil alanlarının ve alternatif birçok alanın bulunduğu cennetten bir köşe olan Başiskelenin halkın kullanımına sunulmak üzere temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

Bu kapsamda Başiskele Belediyesi de, Başkan M.Yasin Özlü’nün talimatıyla ilçenin yeşil alan, park ve mesire alanlarının yenilenme ve bakım çalışmalarına hız verdi.

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Aydınkent Mahallesi Meşelik Mesire alanının piknik masalarını yeniliyor, aydınlatmaların bakımlarını yapıyor. Yeşil alanlarda aynı zamanda ekipleri çim biçme çalışmaları, parklardaki bozuk oyun gruplarının tamirlerini gerçekleştirmek için de planlamalarını sürdürüyor.